Natural Hormon


Zásobte sa hydrocollagénom: 2+1 zdama

Hydrocollagén je účinný v boji proti starnutiu, dodáva pleti svieži vzhľad, postará sa o zdravé nechty a vlasy a vďaka unikátnej zložke monohydrát kreatín bude vaša pokožka hydratovaná a svieža. Aby ste naplno pocítili účinky hydrocollagénu, omladzujúceho zázraku, je nutné ho užívať aspoň 6-8 týždňov. Preto máme pre vás akciu 2+1 zdarma, keď k dvom zakúpeným baleniam dostanete tretie zdarma. Vyskúšajte hydrocollagén, výnimočnú receptúra s výnimočnými výsledkami.
 
Hydrocollagén+Serotonín: Vylúčte stres z tela a mysle
Stres, rýchle tempo a málo oddychu nepriaznivo vplývajú na kvalitu našej pleti a fyzické a psychické zdravie. Zastavte sa. Hydrocollagén dodá vášmu telu potrebný kolagén, aby sa vaša pleť rozžiarila, získala zdravú farbu a dostatočne sa vypla. Vďaka unikátnej zložke monohydrát kreatín dostane pokožka potrebnú hydratáciu a na pohľad omladne. Fľaštička výživového doplnku Serotonín obsahuje výnimočný prípravok, vďaka ktorému vydýchne aj vaša myseľ a privodí bezmyšlienkový stav, nutné uvoľnenie, kvalitnú relaxáciu. Vyskúšajte k baleniu hydrocollagénu fľaštičku Serotonínu zdarma. DETAIL PRODUKTU 14,40 €


 
Hydrocollagén+Moon: Spánkom ku kráse
Naplno precíťte silu hydrocollagénu s účinkami nášho výživového doplnku Moon, ktorý vám prinesie hlboký, regeneračný spánok. Hydrocollagén sa postará o zdravú, sviežo vyzerajúcu a omladenú pleť, ktorú podporíte kvalitným spánkom. 50 ml fľaštička prípravku Moon poslúži na navodenie hlbokého, relaxačného spánku, vďaka ktorému dokážete naplno zregenerovať telo aj myseľ. Účinky hydrocollagénu a doplnku Moon sú k dispozícii vo výnimočnom spojení len teraz v limitovanej ponuke.