Natural Hormon


Náš produkt Harmony Therapy je patentovaný výrobok zložený z dvoch certifikovaných aminokyselín. Ide o výživový doplnok, ktorý vďaka jedinečnej receptúre pomáha aktivovať v organizme vlastný sérotonín. Sérotonín je tkanivový hormón, ktorý sa vyskytuje v trombocytoch, vyvoláva sťahy hladkého svalstva a uplatňuje sa v procese zrážania krvi. Zároveň má vplyv na centrálnu nervovú sústavu a štúdie odhalili, že nízka hladina sérotonínu v mozgu súvisí so zlou pamäťou a depresívnou náladou.
 

Počuli ste o tom, že zhoršená nálada je jedným z hlavných znakov depresie, ktorou trpí približne 20 % svetovej populácie?

Taurín a tryptofan, bezpečné spojenie v Harmony Therapy

Harmony Therapy obsahuje aminokyseliny taurín a tryptofan. Taurín, ktorý vaše telo povzbudzuje, možno poznáte z niektorých reklám na energetické nápoje. Tryptofan je esenciálna aminokyselina, ktorá sa nachádza v bielkovinových potravinách vrátane mäsa, ovocia, mliečnych výrobkov či prírodných semienok. Tryptofan je prekurzor (východisková látka) sérotonínu.

Prečítajte si
Akú funkciu v našom tele má sérotonín?

Bežne sa tryptofan používa ako výživový doplnok pre lepší spánok, pozitívnu myseľ či zlepšenie regenerácie a vyššiu odolnosť voči stresovým situáciám. Účinky tryptofanu podporuje v Harmony Therapy práve spomínaný taurín, aminokyselina nachádzajúca sa v žlči cicavcov (presnejšie býkov, z latinského taurus (býk) pochádza aj samotný názov).
Preukázalo sa, že taurín je účinnou terapiou proti kongestívnemu srdcovému zlyhaniu a dnes je v Japonsku schválený na liečbu tejto diagnózy. Odborné štúdie preukazujú podpornú úlohu taurínu v liečbe chorôb svalov, centrálneho nervového systému a kardiovaskulárneho systému.
Náš prípravok Harmony Therapy vznikol spojením taurínu a tryptofanu, aby užívateľom poskytol pocit psychického pokoja a uvoľnenia.


Dôležité:  Ako sme testovali náš výživový doplnok Harmony Therapy?

Patentovaný výživový doplnok Harmony Therapy sme od roku 2017 testovali na vzorke viac ako 150 dobrovoľníkov vo veku od 18 do 65 rokov. Išlo o mužov aj ženy, ktorým sme odporučili užívať Harmony Therapy v množstve 4 ml (1 kávová lyžička) denne. Naše testovanie sme cielili na stabilitu produktu, na dobu exspirácie výrobku, na jeho zloženie a uskladnenie.

Na základe testovania na dobrovoľníkoch sme dospeli aj k týmto záverom:

 
  • Užívanie Harmony Therapy je u každého človeka jedinečné a spája sa s individuálnymi prejavmi.
 
  • Zaujímavé bolo počuť o korelácii medzi užívaním tohto výživového doplnku a uvoľnením sexuálneho napätia.
 
  • Počas dobrovoľného testovania sme tiež zistili, že ak má človek užívajúci Harmony Therapy nízku hladinu vitamínu B, účinná látka tryptofan sa nemení na sérotonín.
 
  • Počas testovania v trvaní 6 mesiacov respondenti nezaznamenali zmenený účinok prípravku, ani negatívne účinky. Neodporúčame však prípravok užívať dlhodobo či nepretržite a používať ho ako náhradu pestrej stravy a zdravého životného štýlu.
 


Upozornenie: Harmony Therapy je výživový doplnok, ktorý na základe testov neodporúčame kombinovať s alkoholom a kávou. Rovnako neodporúčame užívať tento prípravok tehotným a dojčiacim ženám, len po porade s ošetrujúcim lekárom. V žiadnom prípade neprekračujte maximálnu dennú dávku (jedna polievková lyžica). Účinok prípravku nemusí mať požadovaný príjemný efekt.